ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ

 

Τα Λ.Ω.Ε. σήμερα είναι ένας παραθεριστικός οικισμός,που απέχουν 14 χλμ από τη Κόρινθο,9 χλμ από τον Ισθμό,85 χλμ από την Αθήνα και 130 χλμ από το αεροδρόμιο της Αθήνας.,και είναι στο δρόμο όπως πάμε για Επίδαυρο.

Βρέχονται από το Σαρωνικό κόλπο και είναι σε μια καταπράσινη περιοχή περιτριγυρισμένα από πευκόφυτα βουνά και από ελιές ,λεμονιές και πορτοκαλιές στο κάμπο.

Τα Λ.Ω.Ε. εκτείνονται σε μια μεγάλη  παραλία από βότσαλα και γραφικά κολπάκια όπου επικρατούν σχεδόν όλο το χρόνο καλές κλιματολογικές συνθήκες.

Ο επισκέπτης μπορεί να πραγματοποιήσει τις καλοκαιρινές διακοπές του η να περάσει ένα όμορφο σαββατοκύριακο κάνοντας τα θαλάσσια μπάνια του,η να διαβεί τα όμορφα μονοπάτια του βουνού ,η και να περπατήσει στους δρόμους μέσα σε πορτοκαλιές.

Στην περιοχή μας υπάρχουν πολλά καταστήματα που να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών.

Έτσι μπορεί κάποιος να βρει εστιατόρια,ταβέρνες,ψητοπωλεία,μεζεδοπωλεία,καφετέριες,ζαχαροπλαστεία αρτοποιεία ,μπαρ, κρεπερί,σούπερ μάρκετ,μίνι μαρκετ,είδη δώρων,πρακτορείο τύπου,πρακτορείο ΟΠΑΠ,ταχυδρομείο,κατάστημα κινητής τηλεφωνίας,ίντερνετ καφέ,τραπεζικό κατάστημα,ΑΤΜ με το σύστημα ΔΙΑΣ,είδη αλιείας,κομμωτήρια,αισθητικούς,ιδιωτικό γυμναστήριο,συνεργείο –ηλεκτρολογείο-βουλκανιζατέρ ,πλυντήριο αυτοκινήτων κ.α.

Επίσης ,επειδή πρέπει να αισθανόμαστε και ασφαλείς υπάρχουν φαρμακεία ,ιατρός παθολόγος,πνευμονολόγος,οδοντίατρος,το νοσοκομείο Κορίνθου απέχει 14 χλμ όπου υποστηρίζει μονάδα τεχνητού νεφρού καθώς και στον Ισθμό ιδιωτική μονάδα τεχνητού νεφρού.

Ακόμη υπάρχει κτηνίατρος για τους μικρούς τετράποδους φίλους μας.

.